Blue Albino Film

Blue Albino er en lille virksomhed i Aarhus, som bruger journalistiske værktøjer til at skabe vedkommende film for virksomheder og organisationer.

Optagelser foregår i naturlige omgivelser og indeholder ofte interviews, hvor de medvirkende optræder som sig selv – måske med kamera-træning forud for optagelser. Det giver fortællingen et naturligt og troværdigt udtryk. Målgrupper kan være både interne og eksterne.

Eksempler på korte videoformater 

Mini-doc

En mini-dokumentar med et hurtigt fortælletempo på de sociale mediers betingelser. Det kan være et portræt, en reportage eller et miljø, hvor der er bygget en handling op og arbejdet med det filmiske sprog.

Testemonial

I en video-testemonial fortæller medlemmer/medarbejdere/kunder om  deres oplevelse af din virksomhed eller dine produkter.

Case

En case–historie med en god case-person kan bygges op med problem/løsning dramaturgi og kommunikere et budskab, bringe ny viden videre eller pege på muligheder i anvendelsen af et produkt.  

Event

Hvis din organisation bruger ressourcer på events, kan en video give begivenheden et længere liv og nå ud til flere med læring og budskaber.

Talking head – dig selv

Du  fortæller med dine egne ord. Hvis du ønsker det, kan du få hjælp til formen af præsentationen og indholdet.

Explainer

Genren er kendt fra YouTube og gør seeren klogere på et – måske kompliceret – emne.

Optageudstyr

Blue Albino Film har eget professionelt udstyr til filmoptagelser i studie og on location.

Kameraerne er dels et professionelt cinema-kamera Panasonic Eva1 med Zeiss Otus objektiver og til ”svævende” optagelser et hybrid-kamera Panasonic S5 på gimbal.

Mikrofoner er shotgun-mikrofoner, trådløse knaphuls-mikrofoner og ved krævende lydoptagelser Neumann studie-mikrofoner.

Lys er LED på stativer,

Redigering foregår i Premiere Pro.

Video-reportage fra borgerprojekt 

“Borgerne lånte købmanden to millioner”. Købmændene har genopfundet andelsbevægelsen. Videoreportagen er produceret for Min Købmand og Dagrofa for at inspirere borgergrupper og købmænd.

Eventvideo til Linkedin

Familiedag hos ingeniørvirksomheden Eltronic. Reportage med håndholdt kamera.

 

Uddrag af dokumentarfilm 

 “Kartoffeltyskerne – generationer senere”. Her optagelser fra Frederiks Kirke som blev bygget til de tyske bosættere på den jyske hede. De  første 100 år blev der talt tysk ved gudstjenesterne her. 

Video og musikoptagelser

Original klavermusik i klassisk stil komponeret og spillet af Simon Jensen. Optaget hos Pianoværkstedet Mattsson & McGehee, Aarhus.

Facebook-video

Teaser før seminar om international forretningsudvikling for norske arkitektfirmaer. Produceret for Innovation Norge,  DOGA samt Generation Global.  

Video og musikoptagelser

“Sangskrivere på ARoS”. Video til promovering af koncert-samarbejde mellem Århus Sangskriverværksted og kunstmuseet ARoS.

Hvad koster en videoproduktion i Aarhus, Østjylland, Danmark?

Der er er stor forskel på forløbet og timeforbruget ved forskellige produktioner. Forvent et tilbud på mellem 4 og 18.000,-  afhængig af dine forventninger til forløbet og den færdige film.

Du er velkommen til at kontakte Blue Albino Film og få et bud på den video, du har i tankerne.

Venlig hilsen

Journalist Claus Jensen

Mobil:  25520865

Journalist Claus Jensen

Blue Albino Film

.

Jeg driver Blue Albino Film med kontorplads hos Officelab i Lystrup ved Aarhus.

Ring og få et bud på den video, du har i tankerne – 25520865